Du kan se en oversigt over vores Almene kurser og tilmelde dig on-line når dette link er aktivt: Kursustilmelding

OBS kurserne udbydes i samarbejde med FO-Aarhus og under folkeoplysningsloven, og kræver derfor et minimum antal deltagere.

Du er også velkommen til at tilmelde dig/kontakte os enten pr. telefon eller ved at komme ind i vores butik:

 

ES sprog

FO-Aarhus Kursusbutikken

Frederiksgade 78 C

8000 Aarhus C

Telefon 87464520

Email. kc@es-sprog.dk

Åbningstid:

Man - tors kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-15.00

Gem din kvitteringsudskrift fra nettet når du betaler. Den fungerer som tilmeldingsbevis og adgangsbillet til det pågældende kursus eller arrangement.

Hvis det hold, du tilmelder dig, ikke bliver oprettet, og du ikke ønsker at blive tilmeldt e et andet hold, sker tilbagebetaling af kursusgebyret automatisk. Du kan få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding og meddeler os dette senest 10 dage før kursusstart. Vi beholder dog kr. 60 i administrationsgebyr.

Materialeudgifter er normalt inkluderet i prisen.

Studerende, arbejdsledige, efterlønnere, pensionister, lærlinge og handicappede kan gå på kursus i op til 9 timer om ugen til nedsat pris. For at opnå nedsat pris skal følgende være opfyldt:

  • Kurserne skal slutte inden kl. 18.00
  • Arbejdsledige skal aflevere en ledighedsblanket udfyldt af Jobcentret (max. en måned før kursusstart).
  • Handicappede skal ved tilmelding udfylde og underskrive en Handicaperklæring.
  • Studerende og lærlinge har også ret til nedsat pris efter samme vilkår. Der skal forevises gyldigt årskort/studiekort, og man skal være SU-berettiget eller modtage lærlingeløn.

Deltagere, der bor uden for Århus Kommune, skal ved tilmelding opgive fuldt cpr-nr. og kan ikke deltage i undervisningen til nedsat pris.

Er I flere i samme husstand, der ønsker at gå på kursus, kan I foretage en fælles tilmelding. Det udløser en rabat på 50. kr. pr. person.